Henkipaja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Henkipaja

Henkisyydestä kaikille kiinnostuneille


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Uusi Henkipaja

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Uusi Henkipaja Empty Uusi Henkipaja Ti Elo 19, 2014 4:10 pm

Admin


Admin

Hei!

Mä loin aiemmin foorumin, jossa käsittelin erilaisia henkisiä asioita, ehtien lähinnä lisäillä linkkejä ja luoda perustaa. Sivuston serveri lopetti tietyllä tavalla koodatut foorumit (ku näitä on phbb ja phbb2 ja kaikenlaista), ku sil ei ollu varaa ylläpitää niitä. Samalla sitten meni omakin foorumi, enkä ole löytänyt back-upia. Joko olen täysin oudosti poistanut sen koneeltani, tai sitten se on ollut äidin koneella, josta en ehkä ole edes etsinyt.

Kyseinen sivu ei kuitenkaan ollut vielä paljoa. Back-up sisälsi melkein kaiken foorumista, ja oli reilu 50 sivua, mutta hyvin paljon linkkejä ja niiden esittelyitä, eli sivuston alku.

Oikeastaan nyt voisin luoda kokonaisen sivuston pelkän foorumin sijaan, mutta aloitan edes tänne kirjoittamisella.

Pelkkien linkkien luominen ei ollut selkeästi hyvä idea, sillä foorumiin ei ennättänyt tulla kuin yksi henkilö keskustelemaan, vaikka rakensin sitä aktiivisesti muutaman kuukauden. Toki sisältöä ehti tulla suhteellisen vähän ennen serverin lopettamista, mutta uskoisin, että keskustelua olisi synytnyt enemmän, jos olisin painottanut toimintani omakohtaiseen kirjoittamiseen. En halua olla ainakaan pääasiallisesti Facebookissa, sillä siellä on tietynlainen ilmapiiri ja keskustelut muuttuvat nopeasti huonoiksi.

Uskon, että elämme aikaa, jossa henki on vahvasti läsnä. Maailmantapahtumien on avattava ihmisten silmät näkemään todellisuus. Ihmiskunnan on herättävä unestaan, jos ei se halua herätä keskellä konfliktia. Ulkoiset konfliktit ja ihmiskunnan  pinnallistuminen ovat sisäisen ristiriidan manifestaatiota. Eikä niitä voi voittaa pelkästään muuttamalla ulkoisia olosuhteita: myös sisäisen olosuhteiden on muututtava. Ihmiskunnan on löydettävä takaisin henkiseen kosketukseen.

https://henkipaja.palstahaku.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Similar topics

-

» Hei, uusi Henkipaja

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa