Henkipaja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Henkipaja

Henkisyydestä kaikille kiinnostuneille


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

atp praanan fyysisenä olomuotona, sitruuna, lime, rikki

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

Admin


Admin

jatkan vielä joistain jutuista. atp siis on energian varastointimuoto, ja keho vapauttaa oman massansa, siis painonsa, verrasta atp:ta energiaa vuorokaudessa, joka on 1000-1500 kertaa sen verran, mitä atp:tä on kehossa, keho siis myös varastoi energiaa takaisin atp:ksi jatkuvasti. algaessa nimeltä chlorella on paljon atp:ta. auyrvedinen tohtori, joka on luonut tieteellistä uraa auyrvedalle, nimeltään deepak chopra, sanoo, että atp on praanan eli normaaleille aisteille lähes havaitsemattoman elämänenergian materiaalinen olomuoto. sanon lähes, sillä moni kokee elämänenergian tietyissä tilanteissa, vaikka sitä ei voisi sen hetken tilanteessa nykytieteellisesti todistaa.

atp ja klorofylli ovat yhteydessä toisiinsa, ja kumpaakin on paljon chlorellassa, se on saanut nimensä klorofyllimäärästään. mainitsin, että myös ihmiskeho voi yhteyttää energiaa auringonvalolla klorofyllin avulla. se on myös yksi aine, jonka kautta voimme käsitellä hiilidioksidia. jotkut joogit edesmenneen isäni, jonka 66-vuotissyntymäpäivä oli virallisesti tästä kirjoitushetkestä 1:07 19.5.2016 eilen (vuorokauden vaihdon voi määritellä monesta kohtaa kelloa), mukaan sanovat, että hiilidioksidi on graalin malja. kun keho osaa toimia hiilidioksidin kanssa, hapettuminen vähenee, ja hapettuminen on tärkeä osa ikääntymistä. hiilidioksidi myös rentouttaa, joka on myös tärkeä osa pitkäikäisyyttä. ymmärretään, että ahdistustilanteissa on hyvä hengittää pussiin.

richard alan miller puhuu älykkäästä verestä, intelligent blood, hänen mukaan voimme kommunikoida henkimaailman kanssa veren kautta. kaikkialla maailmassa on ollut henkisiä suojelijayhteisöjä nimeltään jedit, jotka ovat alkujaan afrikasta. siperiassa tunnetaan samojedit, tarussa sormusten herrasta on samoojat. he kommunikoivat henkimaailman kanssa veren, mm. klorofyllin kanssa. george lucas oli läheisesti yhteydessä joseph campbelliin, jonka kirjan the hero with a thousand faces isäni heitti mun päälle teininä. mä oon luonut yogan tai joogan nimeltä hedhero with nine phases, joka on hyvinkin jatko joseph campbellin hommille. tasoja voi olla niin paljon tai vähän kuin haluaa. irlanti meinaa lännen maata, ja irlannin kertomus on, että se on selviytynyt osa vajonnutta atlantista. siellä oli vielä alle tuhat vuotta sitten voimakas henkisyys. tunnettu henkinen yhteisö ovat drut (voi olla sanasta tammi ja juoksevat, oon myös kelannut, että onko siellä juoksevia tammia Very Happy), jotka nykyään tiedetään nimellä druidit. siellä oli myös sidhejä, ja nimi meinaa heitä, jotka pakenivat vuorille, tulvan aikana siis. myöhemmin se on meinannut heitä, joilla on voimia. idässä tunnetaan edelleen siddhat joogeina, joilla on voimia, ja siddhit voimina, joita heillä on. siddhartha gautama buddhan ensimmäinen nimi viittaa tähän. mutta vaikka osa sidheistä olisikin olleet myös meidän menneessä kertomuksessa pahoja, ei heidän perinnöstä syntyneet asiat välttämättä ole sitä.

george lucas tutki ja ymmärsi näitä asioita myös. vihreä midikloriaani (midi, välissä), jonka kautta jedit kommunikoivat voiman kanssa (yoda on vihreä), viittaa klorofylliin.

sitruuna ja lime ovat, niinkuin monet kasvit, hybridejä. ne tehtiin aikoinaan sitä varten, että kun mustarotuiset, jotka loivat valkorotuiset, alkoivat olla luomiensa olentojen kanssa, heille tuli siitä ongelmia. yksi osa siitä on kalsifikaatio, jota on lähinnä valkoisilla ja heillä, jotka elävät valkoisten tyylistä elämää.

tärkeä kalsifikaation poistaja on myös rikki. rikit kuten dmso ja siitä luotu msm, joiden kanssa tarvitaan c-vitamiinia ja molybdeenia, edta, jonka kanssa tarvitaan esim. valkosipulia ja zeoliitti.

https://henkipaja.palstahaku.com

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa