Henkipaja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Henkipaja

Henkisyydestä kaikille kiinnostuneille


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

ihmisyydestä

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1ihmisyydestä Empty ihmisyydestä La Toukokuu 14, 2016 9:20 am

Admin


Admin

hei! tein ääninauhan ihmisyydestä. aiheena ihmisyys, yhteiskunta, psyyke, filosofia, keho, uskonto, materia, energia, tietoisuus, rakkaus, ihmisyhteisön kertomus, mysteerikoulut, veljes- ja sisarkunnat ja yhteisöt, joissa nämä asiat ovat yhdessä. Smile kerron myös itsestäni.

latauksena:

iso 1000,02 mb tiedosto: http://www.mediafire.com/download/lhckj8rbn615b7h/ihmisyydest%C3%A4%2C_kompressoitu.wav

vähemmän iso 278 mb tiedosto: https://www.dropbox.com/s/u8p3rxziedl6ce9/ihmisyydest%C3%A4-pohdintaa.flac?dl=0

normaalimpi 86, 3 mb tiedosto: http://www.mediafire.com/download/avajd0zz02rfgpd/ihmisyydest%C3%A4.mp3

kuultavana youtubessa: https://www.youtube.com/edit?action_reinstate=1

kuultavana soundcloudissa: https://soundcloud.com/user-727780543/ihmisyydestaViimeinen muokkaaja, Admin pvm Su Toukokuu 15, 2016 9:32 pm, muokattu 5 kertaa

https://henkipaja.palstahaku.com

2ihmisyydestä Empty Vs: ihmisyydestä La Toukokuu 14, 2016 11:37 pm

Admin


Admin

mitä on ihmisyys? ihmisyydestä on monenlaista ymmärrystä, nykytilanteessa lähinnä itämaista tuttu ymmärrys ihmisestä viisielementtisenä olentona on yksi niistä. meissä toimii niin fyysisessä kuin psyykessäkin viisi elementtiä, ja meillä on viisi uloketta ja viisi aistia.

omenan on todettu sisältävän kaikki tarvittava, mitä ihmiskeho tarvitsee (kasveissa on myös paljon ja kaikki kropan tarvitsemat aminohapot, vaikka eri suhteissa ja muodossa, ne ovat proteiinien ainesosia), ja siinä on viisi siementä ja kota tuottaa täydellisen viisitähden. tuossa on druidiartikkeli omenasta: http://amayodruid.blogspot.fi/2010/09/apple-and-pentagram.html pentagrammi liittyy muuhunkin kuin ihmisyyteen, mutta myös ihmisyyteen. tuossa artikkelissa sanotaan, että omena auttaa niin sydämeen kuin vatsaan ja suolistoon. siinä on myös pektiiniä, jonka veri-aivoeste hyväksyy läpi.

katsoin tuota adenosiinitrifosfaattia, se ei ole aminohappo, ja keho tuottaa energiaa vuorokaudessa oman massansa määrästä atp:ta, eli 1000-1500 kertaa enemmästä määrästä kuin mitä sitä kerrallaan on kehossa, eli niistä vapautetaan energiaa ja keho varastoi uudestaan energiaa atp:ksi. kun atp:stä vapautuu energiaa, adenosiinitrifosfataasi eli atp-aasimuuli pilkkoo adenosiinitrifosfaatin eli atp:n adp:ksi ja adp:n amp:ksi. en tiedä, tuleeko hmp eli hernemaissipaprika mukaan, tai atv eli alueellinen televisio rankaisemaan. atp on ainoa energian varastointimuoto, josta saadaan energiaa lihassupistukseen. se on kuitenkin tärkeässä osassa ainakin aivojen toiminnassa, sillä esim. kreatiinimonohydraatti, joka on aminohappo, joka muuntuu atp:ksi, lisää älykkyyttä. se on l-glutamiinin ja l-bcaa:n eli l-muotoisen haaraketjuisen aminohapon lisäksi aminohappo, josta keho luo energiaa, ja sitä on noin puoli kiloa normaalissa kehossa. l-theaniini on l-bcaa:n komplementaari ja kilpailija aivo-veriesteessä, ja se rentouttaa. l-glutamiini on yksi rakennusosa l-kysteiinin ja l-glysiinin lisäksi l-glutationin rakentamisessa, se on yksi tärkeistä aineista pitkäikäisyydelle. nämä kaikki ovat tärkeässä osassa kokonaisvaltaisesti terveydessä.

sitrulliini tulee latinan sanasta citrullus, joka tarkoittaa vesimelonia, jossa sitä on suunnilleen eniten. se on aminohappo ja tärkeässä osassa ammoniakin muuntamisessa ureaksi eli virtsa-aineeksi, joka on tärkeä osa virtsaa. vesimeloni on suunnilleen kaikista kehoa emäksisöivin kasvi, ja emäksisyys on ehto terveydelle.

sitruunahappo sen sijaan on materiaalina väitetysti tärkeimmässä osassa solujen energiansaannissa, ja se poistaa kalkkia eli on tärkeässä osassa nuorekkuudessa ja vanhuuden ehkäisemisessä. nuoruuteen liittyy energia ja vanhentumiseen liittyy kalkkeutuminen. siitä tulee sana kalkkeutunut tai kalkkis, kalkkeutuneisuus aiheuttaa myös taipumattomuutta niin kehossa kuin psyykessä. siksi esim. sitruuna on niin terveellinen. yleisesti kalsiumtuotteet ja mitenkään kuumennetut maitotuotteet kalkkeuttavat kehoa ja imevät luiden kalsiumia muualle kehoon. siksi suomalaisilla, jotka juovat niin paljon maitoa, on osteoporoosia niin paljon. antroposofi rudolf steiner sanoi, ettei sairauksia tule muuten kuin tulehduksen ja skleroosin kautta. tulehdus tulee kehoon vain kalsiumkoralliorganismien kautta, jotka luovat koralliriuttoja kehoon, ja ne luovat skleroosia. kalsium muodossa, jolla keho ei tue elämäänsä, ovat rakennusaineita näille kalsiumkoralliorganismeille. kalsiumsitraatti on sitruunahapon kalsiummuoto, joka saattaa olla hyvä kalsiuminlähde. kiinnostaaa, että siinä yhdistyy kaksi toisilleen vastakkaista ainetta, ja sen e-koodi on 333. kuitenkin magnesium, piioksidi ja luonnollinen natrium ovat kannattavampia kalsiumin suhteen, sillä ne muuttuvat tarpeellisessa määrin kalsiumiksi. pii on steinerin mukaan tärkein aine, niin monen muunkin mukaan. itse jätän kommentoimatta. kiinnostavaa myös, että pii meinaa myös tärkeätä matemaattista vakiota, määritelmän mukaan pii on yhtä kuin ympyrän kehän suhde halkaisijaan (euklidisessa geometriassa).

kuitenkin tärkeämmässä osassa energiantuotantoa on oltava emäkset, esimerkiksi klorofylli. tutkimuksissakin on osoitettu, että syömällä klorofylliä voimme ottaa vastaan tiettyjä auringonvalonsäteitä, joiden kautta saamme enemmän energiaa. auringonvalo itsessään myös luo meille energiaa, mutta ennen tätä lukemista huomasin eilen, miten tärkeää on aurinkoa saadessa syötävä niitä lehtiä ja kasveja, jotka ovat saaneet auringonvaloa.Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Ma Toukokuu 16, 2016 3:30 pm, muokattu 5 kertaa

https://henkipaja.palstahaku.com

3ihmisyydestä Empty Vs: ihmisyydestä La Toukokuu 14, 2016 11:43 pm

Admin


Admin

miksi ihminen on muuttumassa? mikä on ihmisen evoluutio, kertomus? keitä olemme? mikä on evoluutiomme nykytilanteessa? jos ajattelee, että kehitys on jotain ulkoista ja evoluutio on jotain sisäisempää, mitkä ovat arvokysymyksemme nykytilanteessa?

se, miten me ymmärrämme ihmisyyden, liittyy usein siihen, miten me suhtaudumme toisiimme. on muistettava, että siihen liittyy myös, se, miten me suhtaudumme, mikä on suhteemme kaikkiin olentoihin, myös meihin itseemme, ja kaikkeen maailmassa.

https://henkipaja.palstahaku.com

Sponsored contentTakaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa